Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till alla mina vänner, gamla som nya, på eller utanför sajten...


Vänskapslöfte

Handen på hjärtat
Lovar jag dig
att aldrig fånga dig i bur
alltid låta dig
njuta av din frihet
aldrig muta dig
för att få behaglighet
alltid välja dig
som allra högsta prioritet
Stannar du då kvar
som vän
med
mig?




Fri vers av Rise Little One
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-03 18:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser rubriken och tycker om ! vänner är viktiga...
2011-12-10

  Ninananonia VIP
Tycker om detta löfte.. :)
2011-11-04

  TT
...en underbar vädjan och önskan...jag hoppas att ingen som känner sig berörd kan motstå att svara ja på en sådan fråga...
2011-11-04

  Ordregnspoeten
Vilken underbar dikt. Naturligt skriven av en underbar vän.
2011-11-03

    Birgersdotter VIP
fint ..från hjärtat märks det
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One