Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fossiler av svärta

Dina tankar är

fossiler av svärta

tevebrusets knaster är

ett soundtrack till ditt liv




Fri vers av Joel Nilson
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-03 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Nilson