Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trapphustårar

Du fäller tårar i hissen
det här är ditt kvarter
det ekar genom trapphuset
från lekande barn
som ännu inget vet


Du tänker att det är fint väder
att du borde bli lycklig av solen
kanske skratta hela helgen
starta ett band
eller skriva en bok


Du drar täcket över huvudet
gömmer dig där ingen ser
det står en konsumkasse kvar i hallen
du tänker att du borde skratta hela helgen
men du orkar inte mer




Fri vers av Joel Nilson
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-03 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Nilson