Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt andas

Vid kanten till avgrunden,
står jag och beundrar mörkret,
är fascinerad av tystnaden,
bedövad av lugnet.

Lamslagen av enkelheten,
att bara spänna musklerna,
lyfta på foten,
förflytta vikten och sedan falla.

Något binder mig till marken,
hindrar mig från att gå sönder.
Kedjar fast mig vid livet,
tvingar mig att andas.

Din blick i natten,
dina skyddande armar,
de mjuka orden du viskar till bara mig.
Ditt leende binder mig till livet.




Fri vers av Arro
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-04 00:32



Bookmark and Share


  pixter
kanterna är nog till för att hamna på ibland... och lära oss ett och annat... texten tilltalar mig... kapitulering... när den är som bäst
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro