Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje dag mördar jag


varje dag vill jag mörda
höra mitt blod flöda
för att leva måste jag döda
det är min hemliga börda




Fri vers av Flodhäst
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-01-13 20:52



Bookmark and Share


    tieduptootight
Oh! Den var omringad av charmig mystik, måste jag säga. Kul att det rimmade!
Men rimmen tog ändå lite för mycket plats, tycker jag. Det låter som om du har hittat på texten efter rimmen. Inget fel med det, så brukar jag också göra, bara så att du vet om det.
Annars så kunde jag inte hitta något mer "negativt". Jag känner igen mig väldigt (missförstå inte), och tyckte att det var jättebra skrivet! Samma känsla som det ger, tänker jag varje dag i skolan.
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst