Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Länge, länge flera år

I bröstet där hoppet bor
är det tomt
länge länge flera år
drar upp sår
lät inget läka
höll mig smal genom att inte äta
länge länge flera år
försvunna dagar
och eviga nätter
vätskeersättning och värktabletter
länge länge flera år
vad mer behöver man fylla själen med?




Fri vers av Healing
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-04 09:59



Bookmark and Share


  freathe
Det är en fantastisk låt, har lyssnat på den evinnerligt många gånger!
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Healing