Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårväxt & krusiduller - limerick

 

Sen en flintskallig rådman från Kent
har gått med i ett hårexperiment
och där fått en skur
av en makalös kur
växer hårstråna ut permanent




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-04 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var bra!

Applåder!
2011-11-05

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Rolig :)! Applåd!
2011-11-05

  Bodil Sandberg VIP
nu krullar dä sej efter ryggraa mi för dä
ä banne mej sö gött me dina limericks!!!
2011-11-04

    papillon
Mönstergill, beundransvärd - stora applåden!!
2011-11-04

  Ronny Berk
gott limerickat, ja !
2011-11-04

  Lili Samuelsson VIP
vansinnigt snygg
och snitsig värre. du e bra du
2011-11-04

  Ingela Svenson VIP
Hihi, den var lustig minsann!
2011-11-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fulländad!
*********
Du är subverän!
****************
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP