Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter hade en något jobbig dag i skolan!!


Aningslöst grydde dagen!!

Aningslöst grydde dagen
med trolös sol i litet bröst
men avund föder tårar
berättar liten skakig röst
För det spelar ingen roll hur
hur många kramar du stjäl
när pappa försöker trösta
så förstör hatet din lilla själ
Så när leende jag hoppas
dansar ödet aldrig färdigt här
krossar drömmar, föder hat
solkar dagg i rosens sfär!




Bunden vers av Nicklasb
Läst 381 gånger
Publicerad 2011-11-04 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb