Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråen II (take two)








Orden är dova som dimman in över kusten
de hålls bland åldriga lavar på klippor
fast av hösten

längs fåror kyls orden till pärlor spridda i november
och söker, likt steg utan fäste längs dolda stränder
barfotanätter och sommarvarma hällar










Övriga genrer av Jaqualx
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-04 20:15



Bookmark and Share


  Cris
Love. Asså dina texter och ord sätter sig som bästa tejpen.
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx