Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död kyss

Kyssen bränner likt eld mot min mun,
lämnar en bitter smak av svek.
Det är inte mina läppar du kysser,
bakom stängda ögonlock.

Med sådan hetta, sådan passion,
såsom i början när vi möttes.
Nu ersatt av kall likgiltighet,
då känslorna brunnit till aska.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-11-05 11:03



Bookmark and Share


  Connie
Starkt och väldigt bra beskrivet!
2014-10-21

  Densen VIP
Gilla eller inte gillas;)det beror på vad man menar;)
2013-05-30

  Kalle.O
Tragisk och smärtsam känsla...
Bra skrivet
2011-11-13

  marie ohlson
Sorg o vemod -känslan så levande. Fint skrivet.
2011-11-10

    maija tuori
Mycket bra skrivet !!!
2011-11-06

  Nina Nightwish
Aj.. Den sved och känns igen
2011-11-06

    Anneli A
Fruktansvärd kyss!! Bra skrivet!
2011-11-06

  marie ohlson
Finns de nå'n hemskare känsla...
2011-11-06

  Mr Lindemann VIP
Det brukar bli så - kan varA "sätta på piedestal syndromet"
2011-11-06

    ej medlem längre
Likgiltighetens kyss är kränkande..
2011-11-06

  Delilah Juno VIP
Dags att dra, tjejen ... bra beskrivet!
2011-11-05

    ej medlem längre
Ruggigt när detta sker...och du skildrar det övertygande
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP