Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor i november


Fick rosor nu i november
från en ung man jag mött
nån gång i augusti
september

för att han då
den gången
lärde förstå
hur en kvinna
vill älskas

Nu bär hans kvinna
inne i sig
hans lärdom
från mig
som ett barn

- Blir det en tjej,
sa han lycklig,
ska hon heta
som dej ...

Min älskade
gjorde det enda rätta -
satte rosorna
i en vas -
något mera sas
inte
om detta.




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-11-05 16:21



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Du skriver väldigt vackert och känsligt och med många fina oväntade rim också!
2012-07-01

  miljas
Bokmärker!
2012-01-17

  Linda CH VIP
Detta kunde vara stoff till en dramatisk kortfilm. Vacker, tänkvärd och fin.
2011-11-21

  Jan Widströmer VIP
Faktiskt en hel novell i diktens form, verkligen välformulerat!
2011-11-06

  Ninananonia VIP
Det är vackert att kunna lära andra att älska så.. :)
2011-11-06

    Montén
Väldigt fin form.
Den skapar verkligen det andrum man behöver för att ta till sig orden.
2011-11-06

  Zelogath
Mycket vackert
Något magiskt över diktens namn också
Det kanske låter simpelt om man bara läser det högt
Men det blev så fint
Högtidligt
På något sätt
Starka applåder, för vacker känsla!
2011-11-06

  Seglaren
Gillar
2011-11-05

    Yarissa VIP
Fint beskrivet
2011-11-05

  Christine Sabel
Mycket fin och elegant, sparas
2011-11-05

    ej medlem längre
Vackert
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP