Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det okända



Ett barn frågade:

kommer en fågel

lättare till himlen

för att han har vingar



_____



Det är med tystnaden

som med fåglarna

den blir aldrig tjatig



______



Det sköna med mörkret

är att det inte finns

något närmare

eller längre ifrån



_______




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 442 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-05 16:30



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Applåderar alla tre!
2012-01-12

  Carola Zettergren
Underbara på sitt egna lilla vis alla tre- tycker jag!
2011-11-06

  Zelogath
Så oskyldig och lättsam
Som snuddar vid något, annars tungt
Med ett barns röst
Oskuldsfullheten gör frågan saklig
Mycket vackert, gillar denna mycket!
Applåd till dig
2011-11-06

  BitterFittan
gillas.
2011-11-05

  Minkki VIP
tvåan och trean - med förbehållet för näktergalar som hindrar nattsömnen
2011-11-05

  Seglaren
Bra text
2011-11-05

  Nina V A
Kurar in mig i trean
2011-11-05

  Daniel_78 VIP
Jag tycker om nummer tre. Mörkret som ett täcke att kura in sig i.
2011-11-05

  Mr Lindemann VIP
Ja, det påminner mig om det här då jag var på talangjakt.

direktör talang- jaha, vad kan du då?


Jag - härma en fågel

direktör talang - jaha, det har vi många som kan


jag - jaha. sedan flög jag ut genom hans fönster
2011-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Det okända är bara okänt så länge man vill att det ska vara det.
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén