Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt & mitt - limerick



Min leksak, sa flickan från Bandhagen 
är rosa, vibrerar och framtagen
att ge stimuli 
med blott två batteri
Min leksak, sa pojken, är handdragen




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-05 17:01



Bookmark and Share


  Erik L
Är alltid en glädje att läsa dina fyndiga limerickar. Denna var en riktig fullträff med en riktigt vass avslutning!
2011-11-14

    BetweenTheLines
Den var vass hörrudu.Du håller generellt gedigen klass på dina limeriks,men här spetsar du ytterligare-hatten
2011-11-06

  Seglaren
Haha
Bra limerick
2011-11-05

  tom boreland
oj oj oj .....
2011-11-05

  lodjuret/seglare VIP
Behöver en redan 'perfekt' limerick verkligen mina möjliga superlativer?
Skulle inte tro det.
Jag ger texten trenne bläckhorn.
2011-11-05

  Bodil Sandberg VIP
haha håller med nedanstående - strålande!!
2011-11-05

  thyra
Jag håller med lili här under. Suveränt!
2011-11-05

  Lili Samuelsson VIP
du är grymt bra. nästan alla limerickar du skriver är i världsklass. det är en fröjd att läsa.
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP