Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag på äventyrsbadet då lovets kyla byttes mot lek och bus.


Virvlande lekar medan hösten biter utanför

Glada skratt då badstund
vankas.
Bubbelpolen först besöks då
frusna kroppar vill värmas.

Sen dyker vilt ner i bassängen
för att busa med varann.

Barn öppnar vuxnas barnasinne
då plask tillåts och skrattet kan
ge styrka.

Hastigt åker vi genom
tunneln, medan vattnet forsar
ner i bassängen, som tar emot oss.
Tiden är viktig att slå.

Äventyr i olika bassänger, då
virvlande vatten tar oss runt, medan
vi skrattar och jagar i en
vild vattendans.

In i olika tunnlar och utrymmen
innan det är dags för uppstigning.

Utanför möts vi åter igen av höstkylan
och lovet tar fart där badstunden avslutades.




Fri vers av Filosofen2
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-05 20:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna förnämliga text.
2011-11-12

    AA VIP
Fin och glad text.
2011-11-05

    Ken Cassel
Fint vännen min!
:)

Kramar!
2011-11-05

  M.A.J.R
Grymt bra skriftat !
applåder min vän
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2