Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väninnor tills döden skiljer oss åt.

Fick ett underbart mess, som bara gav mina ögon
tindrande glans.
"Vill du hänga med på spa?"
"Ooooo, gärna."
"Jag bjuder och det kommer bli underbart."

Insåg min väninna vill uppfylla en dröm,
en dröm jag haft, men inte kan skapa själv.

Tårar föll ner, då jag inte kan minnas när någon
bjudit mig med på sånt.

Insåg att jag betyder mycket för henne, som vill
ge mig lite mjuka tag, efter många tunga stunder.

Ler än idag och inser lyckan måste finnas för
mig med. Allt behöver inte gå fel, som jag trott alla
dagar i mitt liv.

Vill visa min ögonsten, som är åtta år, hur underbart
livet kan vara. Viskar hon är mitt allt och vill verkligen
uppmuntra henne att våga mer än jag gjort.

Spa kommer att ge mig och min väninna tid att läkas,
tid att finna tillbaka vår vänskap.
Saknade dig min vän, då vi inte pratade.

Skönt att veta du finns igen!

Din dotter är min dotters vän nu, hon uppskattar
hennes vilda natur, samt naturtrogna skalor,
då min dotters mörka kontraster möter hennes ljusa.




Fri vers av Filosofen2
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-05 21:15



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du berättar med öppet hjärta
sådant är beundransvärt

ha de gott
2011-11-06

  Bibbi VIP
Störtskön.
2011-11-06

    ej medlem längre
Vackert om sant systerskap
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2