Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar kommer och går


Heta händer


Jag blundar för att sova, då värmen av händerna jag kände tidigare idag är över hela min kropp. Smeker mig längs mina linjer än en gång.

Som en blixt skjuter all värme ner till mitt sköte och jag är som ett brinnande hav. Redo att släckas.

Händerna leker med mina bröst som styvnar direkt av dess beröring, jag vågar inte titta upp, rädd att dessa händer ska försvinna från min kropp.

Tycker mig känna ett par läppar mot mina, en sval kyss, knappt märkbar. Jag vrider och vänder mig i sängen. Vill leda händerna dit ner, ner till min heta mjukhet. Men de bara eggar mig till vansinne.

Jag böjer mig lik en båge i sängen. Stönar till och råkar öppna ögonen, förtrollningen är bruten och händerna är borta.

Jag blundar igen men inga händer.

Jag låter min egen hand vandra vägen ner över magens rundning, ner över berget och in i hettan och utan att bränna mig släcker jag elden..



..Du skapat.


Helena 2011-11-05




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 923 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-11-05 23:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
varmt skönt ordflöde här ler
2020-03-24

    ej medlem längre
När det det händer finns det händer!
2019-05-31

    ej medlem längre
Magi. För oss läsare och för dig.
2019-02-13

    ej medlem längre
Väldigt inlevelsefull..
2018-09-21

    Bo Malte
härligt...man piggnar till så här på morronen...
2015-11-27

  Eliza-69
Härlig sensuell text
2014-10-24

  Tobias Haglund
Åtrå i sin renaste form sannerligen! Tack för tipset!
2014-08-28

  stig wikman
Såvamrtåskönt.
Känslosam text
med lyckligt slut.
2013-05-18

    lory
underbart

bravo
2011-11-21

  Cahaya
Det blir en erotisk morgon det här... En text som pulserar av Liv och åtrå. Sensualism... och sanning. Ljuvligt och gillas skarpt.
2011-11-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
ett härligt samspel mellan er två:)
2011-11-08

    Birgersdotter VIP
Lustfylld och vacker
2011-11-07

  TT
...ångande av sensualism...av lust...av längtan...men inte vulgärt beskrivet...utan gjort med finess och smakfullhet...ryser lite av lust och välbehag när jag rodnar och läser...mycket bra!!!
2011-11-07

  Ronny Berk
en vacker dröm fint beskriven, sinnlighetens liv och löfte...
2011-11-06

  anits VIP
Vackert och känslosamt
2011-11-06

    ej medlem längre
Så levande om den sexuella njutningens ofantliga kraft! Och med vilken respekt för den självklara rätten till densamma..
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW