Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är min man.

Det är inte så att jag är avundsjuk

Men jag tävlar inte för att förlora

Och du sitter nu i hans knä

Och du har armarna runt honom

Och du tror att han är din inatt

Men han är min man

Så du måste gå nu




Fri vers av Ninni
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-06 14:31



Bookmark and Share


  ellenheiman
så jävla rätt
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninni