Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir mörkt.

Stunderna med dig är bra

Mer än bra, helt fantastiska

Kyssar och omfamningar

Men när du gått hem

Då blir allt mörkt




Fri vers av Ninni
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninni