Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag dör



Man glömmer så lätt
när solen gör fräknar
vinden svalkar
och allt det gröna gör ont

då har man glömt

November
dagar som aldrig riktigt blir
utan vare sig sol eller vind
och framför allt

det stora vemodet

När jag dör så dör jag i november






Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 641 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-06 15:54



Bookmark and Share


  tom boreland
bra hummerfiske
i november
2011-12-01

  Carola Zettergren
Jag med. utan tvekan- lika tveklöst som denna dikt är väldigt bra!
2011-11-06

  Ronny Berk
även om rubriken förvirrar; ser den texten som en hyllning till sommaren...
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP