Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

När

jag

fann

dig

 

förlorade

jag

mig

själv




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 17:28



Bookmark and Share


    Johnjohn
Helt underbart träffsäker!
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér