Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte andas

Det är ditt fel.

Jag andades fritt innan du kom hit.

Du med ditt tjocka underbara hår

och dina ögon som skiftar i grönt.

Du som verkade vara som vem som helst

som bara var en vän

tills våra blickar möttes

och jag plötsligt inte kunde andas.

 

Och om det är svårt att andas när du är här

 

är det tusen gånger svårare

 

när du inte är det.




Fri vers av Delora
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 18:30



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
fängslande poesi!
.vilken intensitet!-
många känslor påtagligt starkt förenade
en mycket vacker gripande kärleksdikt!(som jag tolkar det
det..en kärleksdikt),,applåderar och applåderar igen
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora