Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-11-06)


Dagar i gungning

De som känner stjärnregn
säger att jag skriver dig
kärlekshyllningar

Hur kan det bli så
när jag inte ens vet
hur jag vill vara med dig?

Men dina ögon
döljer ett hav
av värme
och det sköljer
in över mig
och sätter mina
dagar i gungning.





Fri vers av Stjärnregn
Läst 478 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-06 19:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert skrivet..
2011-11-07

  Maj-Lis VIP
Vackert
2011-11-06

    Birgersdotter VIP
vackert
2011-11-06

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn