Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för era blickar

Vi som hoppat in och ut ur bilar, bara för era blickar.
Vi som druckit oss galna, visat oss svaga och svultit oss magra BARA för era blickar.
Vi som byggt på ett tomrum och fyllt det med svin.
Vi som gömda har gråtit och vid publik lyst upp med ett flin.
Bara för era blickar, kan en flicka bli blind.

©Katharina br




Fri vers av Katharina BR
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-06 22:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
oavsett hur hon är
oavsett vad hon gör

får hon våra blickar
dimmiga, trånandes, blickar


2012-11-04

    nånja
väldigt bra hur du skirver om uppmärksamheten och kändisskapet
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR