Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudomliga gnistor i livets eld

 

 

Glädjens gryning glöder

i insikten att vi alla är systrar och bröder

Väst    Öst   Norr och Söder

olika men ändå lika

fattiga som rika

Alla är

Toner i kärlekens musik

Gudomliga gnistor i livets eld

Vågor i oändlighetens ocean

Till synes åtskilda men ändå

 av samma 

musik 

eld och hav

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-06 22:32



Bookmark and Share


  aol
Här är känslan att vi till slut alla blir ett ,
2017-07-11

  poetryGirl
av samma

musik

eld och hav

vackert skrivet
2011-11-07

  Ninananonia VIP
Fint..jag gillar dessa djuplodande gnistor av samma..
2011-11-06

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP