Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-11-07)


Idag

När hon tar omvägar
går förbi
som en främling
med skygglappar

När hon forcerar
in i varje por
o lämnar minnen
bakom väggar

För att sedan
spela ingenting,
då sticker hon små hål
i mitt inre
så jag går sönder
utan kontroll

Och vill dö från allt.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-07 20:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Känns i hjärtat...
2012-01-12

    Birgersdotter VIP
Vanmakt...
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn