Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=nbWH5929cic


Du ville veta känslan


Blöta löv i det daggdränkta gräset
På 90talet samlade vi ihop dem i
högar
Och föll baklänges ner;

-- Jag och alla jag känner --

maskar, kryp, kvistar, torra och blöta löv
i ansiktet men ändå
luftigt.
Det var ett än sen då. (igen?)
Men förtrollande, förvånansvärt,
när man såg den färdiga arkitekturen;
men så föll man i. Man ville inte låtsas.

Jag stirrade på mina svagheter
på samma sätt innan jag föll.

Jag plockar upp löv
bär dem, åker buss med dem,
-- ibland i plånboken, jag tror det du gav mig är kvar --
utan att undra vad det heter försöker jag undra det;
men det är lika avklippt från mitt minne
som från grenen.




Fri vers (Fri form) av John Shade
Läst 594 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-07 20:59



Bookmark and Share


  ellenheiman
åh, bara åh.
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

John Shade
John Shade