Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånger som ekar i vinden







Han spelade för mig
så många


vackra sånger...


Men den
jag alltid kommer att minnas mest
är hur han lyssnade på mig


Särskilt


när jag inte hade något att säga




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-07 23:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämt, väl tänkt och skrivet - värdet av lyssnadet väl förmedlat till mej som läsare, ja ...
2011-11-08

    ej medlem längre
perfekt!
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla