Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt verkade bra

Just som jag trodde att allt var som på moln , så spottade verkligheten mig än en gång i ansiktet..
Ärren som bildats i mitt hjärta läker aldrig helt av dom svek och plågor som funnits där .
Jag Förbannar nu sjukdomen Cancer .
Vår älskade vän förlorade kampen mot Cancer , Våran älskade vän som fyllde hålen av den släkt jag aldrig haft , den farbrodern som jag aldrig haft .
Ända sen du fick beskedet så var du helt övertygad om att slå Cancer på käften , du sa att det skulle krävas mer för att du skulle ge upp .
Vår älskade vän Tomas vart 53 år gammal , han kämpade från i maj till oktober men till slut orkade inte kroppen mer även om Tomas ville .
Du värnade om alla och ville hjälpa alla , det var bara så du var .
Världen förlorade en otroligt underbar människa den dagen du lämnade detta jordeliv.

Det är fortfarande jobbigt och svårt att förstå då du alltid funnits här med oss .
Varför är det så att det är dom mest fantastiska människorna som försvinner först ?

Till minne av våran älskade Tomas som förlorade kampen mot Cancer , Oktober 2011, Du lever kvar med oss i våra minnen & hjärtan
Du var den mest levnadsglada människa jag någonsin kommer möta och du kunde alltid få oss att skratta även när livet vart tugnt .

Vi ses igen Nangijala




Fri vers av monochromatic
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-08 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monochromatic