Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några till...



Mängder av små steg
för att komma dit jag vill
Nu syns mållinjen!





Bunden vers (Haiku) av Bringebruden
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-08 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden