Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inget bättre.


Min själ blir så ren

När jag ber till Gud så får jag ännu mer mod
när jag ber så känner jag mig så trygg.
Så trygg och säker kan ingen annan få mig att känna.

Gud är min enda riktiga eviga vän
för Gud finns Alltid där för mig.
Gud lyssnar,förlåter och älskar.

När jag mår som sämst
så finns Gud där och tröstar.
Det vet jag för när jag ber
så blir min själ så oerhört ren.




Övriga genrer av Manal
Läst 394 gånger
Publicerad 2004-07-26 20:09



Bookmark and Share


    nilla
det måste kännas bra att känna så!! =)
2004-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal