Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en dramatisk händelse ställdes livet själv i fokus. En påminnelse om hur skört det är, livet. Plötsligt framstår det som var viktigt igår som helt betydelselöst...


Plötsligt stannar livet upp


Plötsligt stannar livet upp

alla planer för framtiden

alla svåra beslut
om vilken tapet
som passar bäst

drömmarna
om den nya soffan

alla viktiga möten
angående färgen
på nya köksluckorna

alla böckerna
som skulle läsas

de nya filmerna
som måste ses

allt julpyssel
som måste hinnas med

snart är det advent
glöggparty och ljusstakar
pepparkakshus med glasyr


Plötsligt
känns
allt


oviktigt


Att vi har varandra
är allt
som betyder något





Fri vers av Bringebruden
Läst 508 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-11-08 17:49



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja det är det enda viktiga..viktigt bli påmind om det
2011-12-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2011-11-09

    AA VIP
Det är sanna ord. Det är så många val, så mycket som ska hinnas och göras. Egentligen är det oviktigt.
2011-11-08

  Mr Lindemann VIP
Att ha den andre där man själv skulle vilja vara

se den andre med det trdje ögat
sedan inser man att mötet med den andre börjar i mötet med en själv
2011-11-08

  Linda CH VIP
Ja! Det viktigaste i livet är kärleken, barnen, vännerna och relationerna till nästan. Funkar det är lyckan total! Gillar dina vackra tankar!
2011-11-08

    ej medlem längre
Det viktigaste är människan, relationer som är bra. Allt det andra är kanske trevligt på sitt sätt, men i det stora hela bara petitesser!
2011-11-08

  Ninananonia VIP
Just så..
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden