Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns här för dig


Ser du sjtärnorna på himmelen
man kan höra tystnaden

Ser du solen och månen

Ser du de vita molnen och det glittrande blågröna havet
hör du vindens sus

Ser du rådjuren på ängen där borta
Hör du göken som hoar där långt in i skogen

Ser du allt det gröna och alla blommor
då det är vår eller sommar

Allt det vita på vintern, iskristaller så vackra

Och den gula, röda orangebruna hösten
Hör du hur löven prasslar

Se fågeln där i skyn
och hör hur vackert den sjunger


Det är bara för dig att ta emot
med dina ögon och öron

Allt finns här för dig




Fri vers av Therés
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-01-14 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!