Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jubileum

Ett år

ett enda år

kan vara som

ett kort ögonblick

eller som en

evighet

 

Det går fort

om allt är ljust

och fyllt av lycka

och smärtsamt långt

om sorgens klor

håller en i sitt

grepp

 

Idag firar jag

ett helt år på poeter.se

Tänk om det inte hade hänt

då hade sorgen inte brutits

då hade den och den

inte blivit skriven

och vinden inte

vänt




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-09 08:12



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra, vännen!
2011-11-09

  Minkki VIP
Mina hjärtligaste gratulationer till ettåringen Gunnar!

Tack för dina texter, de har verkligen givit mig mycket. Att skriva här och få kommentarer har en oerhörd bäring i livet utanför sajten - sköna ord du klär det i! Glädjoms åt din vändna vind!
Minkkram till skrivarvännen Gunnar
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström