Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan styrs av årstider.........som nu..........


Början av november



Stilla inte min
längtan

låt den sjuda kvar

då solen stod
som högst
på vår himmel

såg mina dagar
annorlunda ut

nu rasslar de sista
löven utanför
mitt fönster

så långt ifrån mig
du är min älskade.....

är du bara ett minne?

eller är det jag som
finner tomheten
större

i detta gråa
som omsluter
mer än dina
varma händer

i mina tankar
glimtar du fram...

och då finner jag tröst

att hösten som kommit
gett oss båda vila

från sommarens stämningar
då vår lust visade sig hela
tiden.....vad vi njöt!

I denna kontrast finner
jag dock ingen ro
utan längtar tillbaka
att vi ska komma nära
igen....

än om det grå omsluter
mer än vad vi själva
orkar med just nu..




Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-09 08:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2011-11-12

  Fredrik P. VIP
ja, karen det är en
tuff tid vi går in i,
men det kommer
väl en vår igen
och med den
kärleken!
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg