Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul

Trassesudd i granen sitter
klär sig själv i gammalt glitter
nedför grenen rutschar han
ropar glatt \"jag kan jag kan\"!




Fri vers av hannanh
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-01-14 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannanh