Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HULDRAN DANSAR FÖR NÄCKEN

Han kallas för Näcken
som sitter i bäcken
och spelar för huldran
för älvor och vittror små
Han spelar så kvinnohjärtan blir heta
Skänker dem lust och åtrå


Han spelar
fast dagen går mot sitt slut
och aftonen lyser röd
Stråken är varm
men han vill inte sluta
Ögonen lyser av glöd


Hans huldra
har nu börjat dansa
till tonerna av hans fiol
I trans han nu fortsätter spela
för kvinnan som är utan kjol


Hon kastar sittt hår
de enda som döljer
hennes vackra brunbrända kropp
Så slutar han spela
tar henne i famn
Just när solen går upp


Förtrollningen är bruten
Fåglarna vaknar och kvittrar
Natten har lagt sej till ro
Medan bäcken
porlar och glittrar




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 3558 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-09 16:50



Bookmark and Share


  Amari
Vackra bilder lockade denna text fram, fint!
2015-11-18

    Anneli A
Sensuellt och vackert!
2011-11-09

  Mona Drugge
Förföriskt vackert o magiskt fint..
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP