Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembermorgon

Dina händer hinner före

solen ...



Väcker mig ömt.



Från sängen

ser jag

novemberträdens

kala silhuetter.



Bakom röda hustaken ...



Solljuset.



Dagen gryr.



Jag i dina armar.



Är sommaren.




Fri vers av Amorina
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-09 17:24



Bookmark and Share


  aol
underbart vännen, blev så berörd
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina