Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är inte mina ord - det är min 12-årige sons - men poesin finns där i vardagen. Bakgrunden är att jag ska stå på en hantverksmarknad.


Ett barns kärleksförklaring

Mamma,
tänk att du sitter och pillar med det där
kväll efter kväll
för att du vill ge mig något.

Mamma!
(kram)

Du,
det spelar ingen roll
om du inte säljer några alls.

Jag är så stolt över dig,
de är så fina
och jag förstår
varför du gör dem.

Det gör lite
så att jag blir glad och får ont
på samma gång.

Du är så bäst mamma.
Säger någon
någonting annat
så beror det på att de inte känner dig.

Och du
den där bmx:en...
Jag fattar ju,
jag känner din kärlek.

Och den väljer jag alla gånger
före en bmx.




Fri vers av Lynx
Läst 496 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-09 18:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Detta är verkligen kärlek från ett barn! Att mamma går före tingen man önskar sig.
2013-06-07

  bittemi VIP
Vilken glädje att få höra sådana ord från sitt barn! Härligt!
2013-06-07

  Göran Byrén
wow ... tänk att vara en mamma som är värd denna kärleksförklaring .... bra jobbat!!!!
2012-02-04

    ej medlem längre
Sånt borde alla mammor få höra från sina söner.
Rörande
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lynx