Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag letar efter lyckan i återvändsgränder



Jag letar efter lyckan
i återvändsgränder
Jag söker efter rikedom
med tomma händer


Jag vandrar samma väg
om och om igen
Jag söker mig fram
men hittar aldrig hem


Jag fumlar runt i mörket
letar efter ljuset
Jag faller ständigt neråt
skrapas i gruset


Jag vet vad jag vill ha
men inte kan få
så jag vandrar runt i cirklar
bär känslorna utanpå




Jag letar i samma jävla gränd
samma jävla natt
Så jag ger upp och kryper hem
lyssnar till någons avlägsna skratt











Fri vers av AnnaMy
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-09 20:38



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra!
Gillar i synnerhet titeln o inledningsversen..
2011-11-10

    RD_
Älskar titeln!
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy