Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att dansa med en ängel

att dansa med en ängel
är ett andetag av frusen tid

iskristaller i mitt sinne
speglar ett kalejdoskop av mitt liv
min själ fylls av toner av frid

att dansa med en ängel
är en resa på lånad tid




Fri vers av drover
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-09 22:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackra tankar... tycker om..
2011-11-12

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackert. =)
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover