Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstvisa


jag skulle linda in dig
i ljudet av
höstlöv som dansar
flyktig mot sin vila
skulle snärja dig
med färgen
av mina frostiga läppar
skulle hitta dig
i novembers dimma

jag skulle sjunga
i takt med fyrisån
melodin som ett rökmoln
i minusgraderna
somn slingrat sig in
över kullerstenda gator

jag skulle ta din hand
precis innan vintern
viska en berättelse
om stannfåglar





Fri vers av Talema
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-10 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema