Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort träd

Du fick ett stort träd
som ska växa
bli stark
Kraftiga grenar
omfamningar i vinden
viska "Jag älskar dig"
med en lätt läspning

jag sår frön från kottar
de finaste jag hittar
en i guld som jag sparat
den ligger och väntar


jag skiner som en sol
mot världen
mot alla
mot dig
och vattnar mina frön


ändå vill de inte växa
kanske för att vattnet är för salt
eller för att jag inte har gröna fingrar
de är kalla
mer blå


som trädet
smurfen
gargamel
elon
aron


jag vill också ha ett träd
att sitta under
i skuggan
omfamna
titta på
älska


jag får nöja mig med kottar













Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 505 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-10 01:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kotten är god tröst
för den vet hur det är på toppen
När den föll en blåsig höst
pirrade det i kottekroppen

aldrig längtar den tillbaka
i dej har den funnit en kottemaka

... typ ;)
2013-07-06

    ej medlem längre
Kotten är god tröst
för den vet hur det är på toppen
När den föll en blåsig höst
pirrade det i kottekroppen

aldrig längtar den tillbaka
i dej har den funnit en kottemaka

... typ ;)
2013-07-06

  Ola Rydberg
Bra och berörande
2011-11-11

    Shush
Haha, läcker avslutning;).
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad