Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fånga dig




du är trädtopparna i skogen dit jag vill nå
men aldrig vågar klättra


du är blommornas dans bland gräset
men som vissnar i min vas


du är kylan jag försöker stänga ute
men som ändå tränger sig in


du är värmen jag vill bevara för evigt
men som försvinner när hösten tar vid
















Fri vers av AnnaMy
Läst 420 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-11-11 10:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket vackert
2011-12-06

  ingela79
Snyggt! Gillar den.
2011-11-16

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2011-11-12

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2011-11-12

  Lilla My* VIP
Fin den här om svårfångat!
2011-11-12

    Birgersdotter VIP
vackra ord om längtan och hopp
2011-11-12

  Lars Hedlin
VAckra fina ord en fin Höstlik vinterdag!
2011-11-12

  Seglaren
Fint om längtan
2011-11-11

  Linda CH VIP
Mycket vackert om svårfångad kärlek....
2011-11-11

  ellenheiman
åh, rätt och bra och vackert.
2011-11-11

  Maj-Lis VIP
Så vackert skrivet
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy