Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon; ska tvingas till att ragga



Sprutar sköte, dränker i parfym
målar spyfärdiga läppar, röda
och slickar med uttorkad tunga
runt ett liv - som ska ligga

Push-up BH, och nyskrubbad hud
trär sakta, silkeslent tyg
längsmed vad och lår

Kjolen, likt ett bälte
revben skriker, ett tjut
av villebråd

Svankar syndiga tankar
tänder en ovan cigarett
Lungor spricker, magen gråter
och hon skrattar

Krogarna, en köttmarknad
och hon reas ut till kilopris
Står med särade ben, i ett likt helvetets
salonger
Dimman ligger tät, det är snaror som dinglar


Jag målar med kajal, över tåren som grinar
i denna bottenlösa sal
Bär mitt halsband
står, med frätande bokstäver - flickvänsmaterial










Fri vers av Baystream
Läst 1019 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2011-11-10 11:40



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Heavy shit!

Den bokmärker jag! :-)
2023-09-14

  Engel
Fulsnyggt!
2015-05-30

  Mats Edin VIP
Tungt
2015-05-06

  Knickedick
Effektfullt använande av orden
2015-03-11

  erkki
Gillar ordet flickväns-material. Vilka kontraster ordet inrymmer! Snyggt!
2014-10-30

    ej medlem längre
stark, men ändå smärtsam
växer vi någonsin ifrån?
2014-06-13

    ej medlem längre
nog kan hon skriva alltid.
2014-01-03

    Noomi
jösses va bra!
applåderar högt
2011-11-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart poetat om den bissarra verkligheten;
Hon; är ju flickvänsmaterial, redan från början.
2011-11-19

  Järnkatten
Skitbra, du är mästerlig i denna genre...applåder!
2011-11-16

  Peter Stjerngrim VIP
Liten info om en liten inte helt oväsentlig detalj i tillvaron ...
- Det finns män som förstår att uppskatta och behandla en kvinna väl med kärlek, omtanke och allt det där andra som hör en lycklig kärleksrelation till ...
Stilla undran: Varför söker dessa flickvänsmaterial sig så ofta till de män som saknar varje uns av tillstymmelse till att ens bry sig om mer än att få sig ett ligg eller två för att sedan vidare till nästa gå ...?
Utifrån det faktum att jag vuxit upp med kvinnor och mestadels haft en kvinnlig bekantskapskrets är min erfarenhet att konventionerna allt för ofta styr deras val och spänningssökandet ...
2011-11-10

    Herr Ångest
Ha ha - Lovely!
2011-11-10

    ej medlem längre
Nä, så där får du inte se dig själv *ler* Jisses, vilket symfoni av motbjudande desperation och suverän ångest inför raggandet.

Bokmärks
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream