Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandling


När novembersol
värmer nattfrost på kvisten
föds silverdroppar




Bunden vers (Haiku) av Bringebruden
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-10 12:17



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så vackert
2011-12-11

  Linda CH VIP
Vacker vinterpoesi!
2011-11-10

    Maria Malm
Novembertjus!
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden