Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostig morgon


Fras i frostigt gräs
gnistrande kristaller som
smyckar bruna löv




Bunden vers (Haiku) av Bringebruden
Läst 342 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-11 12:26



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fint du skriver...gillar fras....
2011-12-11

  Linda CH VIP
Vacker naturbild!
2011-11-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt. =) Hör fraset. =)
2011-11-14

    ej medlem längre
Applåder för din haiku!
2011-11-11

  Per Rydberg
Som ett litet smycke skiner den, enkel och välbalanserad, din haiku!
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden