Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något nytt på gång.

Det stod några killar i hörnet och skrev poesi.
"De är drömmare, romantiker. Naiva jävlar." Sades det.

Underbara kvällar med stjärnor och änglar på sniskan,
någonstans på en bardisk. Gud finns även där mina vänner.

Ni är vackra ikväll.
"Vi jazzar nere i hamnen. Det är något nytt på gång.
Något orört!" Jack var lyrisk.

Drömmarna i hörnet stod kvar.
Skrev poesi på natthimlen.
Plockade ned stjärnorna. Polarerade lite.
Synade dem noga.
Drog några djupa och klev ut ur sina höljen.

"Det står en kvinna där borta. De säger att hon är tokig." Okey.




Fri vers av Teodore
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-11 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodore