Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som det är

 

Sena tåg kom också fram, 

                        jag vet vad du vann; och förlorade

 

om jag kunde öppna din förstörda present utan att förstöra dig
varsamt, om jag kunde
               om jag kunde stänga den jämrande kylen som förfrusit
               om jag kunde

                        det jag kan; om jag kunde riva upp
                                           verkligheten
                                                  om

                                     en annan dimension
                                           öppnade sig
                                               som en gåva

                         om jag kunde få det du gav mig ändå; om en nåd
                         försågs åt oss

                                                   om en parkbänk i berlin; inget
                                                             är ju omöjligt, om jag
                                                             kunde bli

                                                             densamma: "Inget

                                               är omöjligt, om vi kunde
                                               fimpa i samma skål igen; om, 

                                               om någon kunde lova
                                               det jag inte kan"


                        Jag vet vad vi förlorade --

                                                                 men någon vann.

 




Fri vers (Fri form) av John Shade
Läst 414 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-11 17:43



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
Formateringen är fantastisk. Också.
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

John Shade
John Shade