Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktiv självskapelse

  .   .     .            Diktens ordflöde

                                           dröp fram
                                                           ur

                                                      ur
                                                ur  
                                                    de fåror som

        som
                    som
                           (       )
                                  bildas när den  

 

                        blanka sidan 
                      (tomma
bladet -- vita
planet)

 

 

efter m  å    n   ga års försakel
                                                 se

                             river sig själv i ansiktet.




Fri vers (Fri form) av John Shade
Läst 446 gånger
Publicerad 2011-11-11 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Shade
John Shade