Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010 14/6


Krig under himmel



glitterströdda himmel
får jag existera vid dig
smaka på din monstruösa villfarelse
och smeka dina nordansken
avundas din hud så ung så len
din kropp så stark och så hel

dina tårar faller som kristaller ner över mig
kan känna all världens lycka i blottade gaddar
ett enda leende

när de genomtränger min kropp likt pilar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-12 14:01



Bookmark and Share


  om en Siri
åh, tycker verkligen om sista meningen
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*